Nieuws

 

De sanitaire voorzieningen vernieuwd en uitgebereid
Bij Rustdam zijn we druk bezig geweest om de toiletten en de douches van de camping te moderniseren naar de eisen van de huidige tijd. Tevens hebben we de sanitaire voorzieningen uitgebreid naar 4 toiletten en 4 douches. Deze zijn bijelkaar in een ruimte, tesamen met 6 wastafels. Daarnaast hebben we nog een extra toilet en een extra douche en wastafel gerealiseerd. Deze zijn ruimer gemaakt voor onderandere bezoekers die hulpbehoevend zijn bij bezoek aan de voorzieningen. Tevens is daar ook de mogelijkheid om babies te verschonen.

RDnieuws4x


RDnieuws afwas 8769Nieuwe (af)was ruimte

In de voormalige koeltankruimte is nu een mooie ruimte gemaakt waar u op een groot aanrecht met 2 wasbakken uw afwas kunt doen. Er is daar stromend warm water. Tevens is er in die ruimte ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en een wasdroger. Daarnaast staat ook nog een koelkast waar u uw etenswaren koel kunt houden gedurende uw verblijf op Rustdam.

 

Rd-miniBieb
Een minibieb op de camping
Zoeterwoude is vier gratis mini-bibliotheken rijk, waaronder een op camping Rustdam. De nieuwe mini-biebs zijn een initiatief van Gemiva en de cliënten van die instelling gaan ze ook onderhouden. De camping gast heeft in de rust op de camping dan lekker iets te lezen.

 

 

Rd-stempel-SantiagoSpeciale stempel voor Camino de Santiago de CompostellaRd-route-Santiago
Camping Boerderij Rustdam ligt op de originele St Jacob schelpenroute van Haarlem naar Santiago. Dit is een route voor de wandelaars en de fietsers naar de bedevaartplaats Santiago de Compostella in noord Spanje. Rustdam is dan ook een ideale eerste of tweede rustplaats voor de deelnemers van deze tocht. Voor de bedevaartgangers hebben we een unieke stempel om je kaart te kunnen 'afstempelen' als bewijs dat je de goede route hebt gevolgd.

 

 

Betalen met pin-automaat
Bij de receptie van de boerderijcamping en van de kamers van de Rustdamstal kunt u nu gemakkelijk betalen met een nieuwste pin-automaat voor alle pinpassen.

WiFi op Rustdam
Op de camping, in de vergaderzalen en op het terras is een hoogwaardige WiFi geïnstalleerd. Wilt u op de camping 'Uitzending gemist' bekijken of wilt u tijdens de vergadering 'skypen' met de andere kant van de wereld of wilt u bij het nuttigen van een lekker kopje koffie op het terras uw gps-route nog eens bekijken. Alles kan met een 120/10Mbit WiFi-verbinding waarvan u gratis gebruik van mag maken!

Oplaadpunten op het terras
Bent u lekker aan het fietsen in het Groene Hart, raakt uw accu van uw hulpmotor leeg. Geen nood, hier kunt u uw accu van uw fiets met trapondersteuning op ons terras opladen. Onder het genot van een kopje koffie of thee laadt u uw accu op om later uw tocht door het Groene Hart te vervolgen.


Een landelijk Klompenpad!
Op Rustdam zijn we druk bezig met het aanleggen van een tweetal klompenpaden. Klompenpaden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ze gaan zoveel mogelijk over onverharde paden via de weilanden dus u wordt aangeraden laarzen te dragen. U krijgt een blad met vragen mee en een weidevogel-zoek-kaart en dan kan de tocht beginnen. Er zijn twee paden aangelegd, een korte route van ongeveer 20 minuten en een lange route van ongeveer 1 uur. Maar omdat nu het vogelbroed seizoen is kan er niet in de polder worden gelopen.